De kwaliteit van Kinti is nu verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten

Bochica Coffee staat voor heerlijke, hoge kwaliteit Colombiaanse single origin koffie. Fairtrade gecertificeerd, maar juist ook door onszelf Direct Trade ingekocht. Van de laatste oogst en vers gebrand in Nederland. Direct van onze eigen 200 boeren van koffiecoöperatie Asprounión, waarmee we intensief en op lange termijn samenwerken. Daarmee is Bochica de eerste direct trade koffie in de Nederlandse supermarkt!

Met de een unieke aanpak van Kinti maken we een directe en eerlijke verbinding tussen onze koffieboeren in Colombia en onze klanten in Nederland. Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Met het Kinti-Asprounión partnerschap leveren we een gezamenlijke, lokale bijdrage aan duurzame socio-economische ontwikkeling en een vredesvolle transitie van de regio Nariño.

Zo dragen we samen bij aan een betere toekomst.