NE20: jouw aandeel in de nieuwe economie

Kinti Coffee Nieuws   •   23 januari 2020

Sneller naar een circulaire, klimaatneutrale en inclusieve economie met eerlijke ketens. Met dit doel voor ogen kwamen op 23 januari duizend ondernemers, experts en beslissers bijeen in de Beurs van Berlage. Het programma van NE20 – Nieuwe Economie ’20 – bestond uit mini-colleges, interactieve sessies en talks van bekende sprekers. Onder meer Joris Luyendijk, Sofie van den Enk en Mark van Baal waren te zien op het podium. Onderwerpen zoals maatschappelijke impact, nieuwe belastingstelsels en circulaire ondernemingen kwamen aan bod. Kinti is aangesloten bij MVO Nederland en was uitgenodigd om deel te nemen aan NE20. Onder het gezamenlijk initiatief Futureproof Coffee Collective had Kinti met verschillende duurzame koffiebedrijven een plek in de grote ruimte van de Beurs van Berlage. We hebben op deze dag verschillende nieuwe inzichten opgedaan over duurzaam ondernemen en het blijven verbeteren van de koffie-industrie, en kijken uit naar de volgende editie!