Beleef de origine van Kinti Coffee in Nariño, Colombia

Kinti Coffee Nieuws   •   11 mei 2020

Ervaar het verhaal van een bijzondere groep boeren uit Colombia. Samen met deze boeren heeft Kinti Coffee uit Utrecht een directe handelsketen, zonder tussenpersonen, waardoor de waarde van hun ambachtelijke koffie écht eerlijk wordt verdeeld. In de documentaire “Honest Coffee” zie je het effect van Kinti’s impactverhaal vertelt door de boeren op de origine in Colombia. De aanpak van deze boeren, al is het maar een klein deel van de industrie, maakt een gigantisch verschil voor hun gemeenschap. Bekijk hier hun verhaal:

Net als altijd is het voor ons van belang om de impact te maken die je van Kinti gewend bent. Elk kopje maakt het verschil, juist in tijden van crisis. Onze Bochica koffie is net als altijd verkrijgbaar bij de Jumbo Foodmarkten en al onze koffie kan je gewoon bestellen via de webshop. Om impact te blijven maken én om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken hebben we bij Kinti Coffee nu ook een aantal speciale aanbiedingen dus neem snel een kijkje in onze webshop!

Snel naar onze webshop