MVO Nederland – Kinti Coffee’s aandeel in de nieuwe economie

Kinti Coffee Nieuws   •   22 juni 2020

We zijn trots. Trots dat Kinti B.V. een aandeel heeft in de nieuwe economie. Daarom is Kinti Coffee partner van MVO Nederland.

MVO Nederland is overtuigd van het belang van een nieuwe economie: klimaatneutraalcirculairinclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormen ze samen met ondernemers een beweging naar die nieuwe economie. Omdat we die zo snel mogelijk willen bereiken moeten ze deze beweging nu zo groot mogelijk maken.

Daarom zijn wij met Kinti Coffee onderdeel van het Futureproof Coffee Collective van MVO. Samen met Solidaridad en MVO werken we aan een gezamenlijk meetmodel om de werkelijke kosten voor koffie in kaart te brengen. Dat is dus inclusief de sociale- en milieukosten die worden gemaakt in het productieproces. MVO Nederland faciliteert het gehele proces. True Price, Soil & More en EY ondersteunen bij de ontwikkeling van het (open source-)model, speciaal gericht op mkb-bedrijven.

Snel naar onze webshop