Too Good to Go en Kinti Coffee werken samen naar een eerlijke en duurzame toekomst

Kinti Coffee Nieuws   •   30 oktober 2020

Ook deze sociale onderneming zet hun duurzame missie door met een volledige warme drankenvoorziening van Kinti Coffee op het hoofdkantoor. Zo kunnen we samen nog meer positieve impact maken in Colombia én Nederland.

Too Good To Go is de app waarmee je voedselverspilling tegengaat. Met deze app hebben ze in Nederland al 4.768.110 miljoen maaltijden gered. Sinds begin 2020 doen wij ook mee in de strijd tegen (koffie)verspilling. Klanten van Kinti Coffee kunnen regelmatig Magic Boxes ophalen bij ons kantoor in de Meern.

Wil jij ook eerlijke en duurzame koffie schenken bij jouw organisatie? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor thuiswerkende medewerkers en voor op kantoor. Neem snel contact met ons op voor de opties.

Snel naar onze webshop