Kinti Coffee Dark Roast Fairtrade 6kg + 1kg GRATIS

€ 143,95 € 132,06
Op voorraad
SKU
KN102

7kg KINTI Dark Roast (6kg + 1kb GRATIS) is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze medium Roast heeft een evenwichtig smaakprofiel, medium body met lichte tonen van chocolade en citrus.

7kg KINTI Dark Roast (6kg + 1kg GRATIS) is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze medium Roast heeft een evenwichtig smaakprofiel, medium body met lichte tonen van chocolade en citrus.

Ons verhaal
Hoog in het Colombiaanse Andesgebergte ligt La Unión, een gebied binnen de beroemde koffieregio Nariño. Hier zijn onze 200 boeren van koffiecoöperatie Asprounión gevestigd met hun kleinschalige plantages. Wij gebruiken uitsluitend hun superieure kwaliteit koffiebonen. Direct van de koffieplantage, vers van de laatste oogst.

KINTI Direct Trade
Voor ons is alleen het gebruik van de Fairtrade certificering niet genoeg. Daarom kopen wij onze koffiebonen rechtstreeks in bij onze koffieboeren. En uniek in de koffiewereld: wij delen onze totale opbrengst met de boeren. Zo laat KINTI zien hoe écht eerlijke koffie de norm in de koffie-industrie kan worden.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Kinti Coffee
Copyright © 2022 Kinti B.V. All rights reserved.