KINTI BIJ U OP KANTOOR

Bij Kinti Coffee zijn we gespecialiseerd in het leveren van koffie voor op de werkvloer. Kinti Coffee levert u snel en eenvoudig eerlijke koffie, rechtstreeks van de boer en vers in Nederland gebrand. Als officieel dealer van het Zwitserse kwaliteitsmerk JURA bieden wij u een totaaloplossing voor koffie.

Ideaal om met collega’s over terug te blikken op het weekend of om gasten mee te ontvangen. Uiteraard leveren wij Kinti Coffee ook voor uw huidige koffiebonen-machine.

Neem direct contact met ons op

Draag bij aan de volgende van de UN Sustainable Development Goals

Door te kiezen voor Kinti Coffee draagt u met uw organisatie bij aan een betere toekomst. Wij kopen onze koffiebonen rechtstreeks in bij onze koffieboeren en geven wij hen bovenop de Fairtrade premies, ook een Kinti impactpremie en een kwaliteitspremie. En uniek in de koffiewereld: wij delen onze totale opbrengst met de boeren. Zo laat Kinti zien hoe écht eerlijke koffie de norm in de koffie-industrie kan worden!

Via ons unieke Shared Value model delen we de eindwaarde van onze koffie met onze boeren. Dit komt nog bovenop de verstrekte minimale Fairtrade premie en de extra Kinti premie. Daarnaast krijgen de boeren een pre-financing en hebben we gezamenlijk toegang tot subsidies vanuit de Nederlandse overheid. Zo zetten wij ons in, om een einde te maken aan armoede.

De lange termijn samenwerking tussen Asprounión en Kinti zorgt in onze koffieregio voor baanzekerheid en betere arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we in de Nariño regio onze eigen gezamenlijke koffieschool. Hier kunnen koffietelers en hun kinderen erkende koffiediploma’s halen. Daarnaast hebben we uitwisselingsprogramma’s, workshops en nemen we deel aan koffiekampioenschappen.

Met onze 100% transparantie zijn wij de enige 100% Fairtrade en Direct Trade koffieleverancier in Europa. Kinti heeft een volledig directe en duurzame koffieketen, die zoveel mogelijk circulair is ingericht. We werken met Asprounión aan verschillende duurzaamheidsprojecten. Zo hebben we al een aantal volledig circulaire koffiefarms operationeel. 

Voor het bereiken van onze doelen werken we samen met de Nederlandse en Colombiaanse overheid, de koffiefederatie van Colombia (FNC), de lokale overheid van Nariño,  verschillende NGO’s zoals Solidaridad en het Nederlandse Futureproof Coffee Collective. Want voor een betere toekomst, moeten we onze krachten bundelen.

GEAUTORISEERD JURA DEALER

Voor het optimale kwaliteitsbehoud van onze bonen werken wij met JURA. Dankzij de vele programmeeropties kan de koffie naar eigen voorkeur worden aangepast. De machines kunnen namelijk volledig op uw favoriete koffiebonen en koffiespecialiteiten worden afgestemd. JURA biedt met één druk op de knop grote keuze aan koffiespecialiteiten en koffiespecialiteiten met melk, van ristretto tot cappuccino. Daarbij zorgen innovatieve technologieën voor gegarandeerd koffiegenot – altijd vers gemalen.

Interesse in onze koffie of een proefplaatsing?

De koffie staat klaar

Neem contact met ons op
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.