Bochica Coffee: premium Fairtrade Colombiaanse koffie in de supermarkt

Onze Light, Medium en Dark Roast van Bochica Coffee is, naast in deze webshop, verkrijgbaar in de supermarkt, zoals bij Jumbo Supermarkten. Jumbo was met Bochica de eerste supermarktketen in 2018 die onze Shared Value en Direct Trade koffie in de schappen had liggen: een inspirerend voorbeeld dus voor de traditionele supermarktsector en koffie-industrie!

Net als alle koffie van Kinti komt Bochica rechtstreeks van de boer en worden de koffiebonen pas gebrand vlak voor wij de koffie leveren. Binnen onze directe keten zitten dus geen onnodige tussenschakels, waardoor altijd verse en hoge kwaliteit koffie geleverd wordt.

Bij Bochica Coffee zetten we ons naast de sociaal-economische duurzaamheid ook in voor het milieu. Zo stimuleert Bochica actief de omschakeling van haar koffieboeren biologisch koffieteelt. Van onze 200 boeren zijn er nu al 60 biologisch gecertificeerd. Daarnaast maken steeds meer van onze koffiefarms de transitie naar 100% circulaire koffieteelt. Een inspirerend voorbeeld in Colombia!

Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.