Bochica Coffee Bonen Medium Roast Arabica 250 g

€ 6,99 € 6,41
Op voorraad
SKU
261

BOCHICA Medium Roast is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze Medium Roast heeft complexe aroma’s, en rijke, zoet en fruitige tonen van citrus, chocolade en caramel.

BOCHICA Dark Roast is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze Dark Roast heeft complexe aroma’s, en rijke, zoet en fruitige tonen van citrus, chocolade en caramel.

Ons verhaal
Hoog in het Colombiaanse Andesgebergte ligt La Unión, een gebied binnen de beroemde koffieregio Nariño. Hier zijn onze 200 boeren van koffiecoöperatie Asprounión gevestigd met hun kleinschalige plantages. Wij gebruiken uitsluitend hun superieure kwaliteit koffiebonen. Direct van de koffieplantage, vers van de laatste oogst.

Bochica Direct Trade
Voor ons is alleen het gebruik van de Fairtrade certificering niet genoeg. Daarom kopen wij onze koffiebonen rechtstreeks in bij onze koffieboeren. En uniek in de koffiewereld: wij delen onze totale opbrengst met de boeren. Zo laat Bochica zien hoe écht eerlijke koffie de norm in de koffie-industrie kan worden.

Meer informatie
Merk Bochica Coffee
Barcode 8719326342610
Copyright © 2022 Kinti B.V. All rights reserved.