Nivona CafeRomatica 695 - NICR 695

€ 699,00 € 577,69
Op voorraad
SKU
300600695

Met de Nivona CafeRomatica 695 haal je een barista in huis. Geniet van overheerlijke espresso’s, fluweelzachte cappuccino’s of een kop heet water. Alles is mogelijk met de Nivona CafeRomatica 695.

Met de Nivona CafeRomatica 695 haal je een barista in huis. Geniet van overheerlijke espresso’s, fluweelzachte cappuccino’s of een kop heet water. Alles is mogelijk met de Nivona CafeRomatica 695.

De Nivona Nivona CafeRomatica 695 is voorzien van het revolutionaire Aroma Balance System. Dit systeem omvat drie verschillende aromaprofielen met aangepaste pompdruk en doorlooptijd. Deze profielen hebben invloed op de smaak en aroma in je kopje. Ga lekker experimenteren en haal de volle intensiteit en smaak uit je favoriete koffie. Precies zoals een barista dat ook doet.

Dynamisch 
Dit profiel heeft een korte doorlooptijd met een hoge pompdruk

Constant
Dit profiel begint met een pre-infusie onder lage druk, gevolgd door een gemiddelde doorlooptijd onder normale druk.

Intens 
Dit profiel heeft een langere doorlooptijd maar in de druk continue wordt opgevoerd.

Ook kun je zelf naar hartenlust spelen met aangepaste volumes, hoeveelheden gemalen koffie en maalinstellingen om de perfecte koffie of espresso te verkrijgen. Je eigen persoonlijke recept sla je vervolgens handig op onder de functie ‘Mijn Koffie’ met eigen naam en icoon om de volgende keer weer eenvoudig te gebruiken. Je kan vijf gepersonaliseerde recepten opslaan op de Nivona CafeRomatica 695.

Ben jij meer van de melkspecialiteiten dan de pure koffies? Dan is de handmatige EASY SPUMATORE jouw nieuwe beste vriend. Deze melkopschuimer tovert in een handomdraai fluweelzacht melkschuim tevoorschijn voor jouw cappuccino of latte macchiato.

Verder is de koffiemachine eenvoudig te bedienen via het vernieuwde kleurendisplay of de app. Met de app zet je eenvoudig een kopje koffie vanuit je luie stoel. Ook is het mogelijk om in de app recepten aan te passen. Dit maakt de Nivona CafeRomatica 695 echt een koffiemachine van nu!

Meer informatie

Meer informatie
Merk Nivona
Barcode 4260083466957
Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.