Bochica Light Roast 250g & Hario Prism Zwart Bonenmaler

€ 49,04 € 44,99
Op voorraad
SKU
100803

BOCHICA Light Roast is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze Dark Roast heeft complexe aroma’s, en rijke, zoet en fruitige tonen van citrus, chocolade en caramel.

Hario PRISM is een handkoffiemolen met een keramische maalschijf en aluminium behuizing. Compact, duurzaam, met maalinstelling - perfect voor het malen van koffie thuis en onderweg.

Inhoud van dit pakket: BOCHICA Light Roast 250g + 1x Hario Prism handkoffiemaler

Hario PRISM is een handkoffiemolen met een keramische maalschijf en aluminium behuizing. Compact, duurzaam, met maalinstelling - perfect voor het malen van koffie thuis en onderweg.

Ontwerp
Minimalistisch, elegant, met een aluminium behuizing. Een stevige handgreep is eenvoudig afneembaar, met een zeshoekige montage. De basis is bekleed met siliconenrubber om uitglijden te voorkomen. Het geeft een gemakkelijke toegang tot gemalen koffie.

Burr
Keramische maalschijven zorgen voor een gelijkmatige en consistente maling, zijn duurzaam en hebben geen invloed op de smaak van koffie. U kunt de molen instellen op de zetmethode van uw keuze - of u nu een AeroPress-gebruiker of een Chemex-fan bent. De maalgraad wordt aangepast met een knop onder het bonenreservoir. Het is snel en gemakkelijk.


Capaciteit
De bovenste container kan maximaal 24 gram koffie bevatten. Deze hoeveelheid is voldoende voor 1-2 personen. 
Meer over deze brontekstBrontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie

 

BOCHICA Dark Roast is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze Dark Roast heeft complexe aroma’s, en rijke, zoet en fruitige tonen van citrus, chocolade en caramel.

Ons verhaal
Hoog in het Colombiaanse Andesgebergte ligt La Unión, een gebied binnen de beroemde koffieregio Nariño. Hier zijn onze 200 boeren van koffiecoöperatie Asprounión gevestigd met hun kleinschalige plantages. Wij gebruiken uitsluitend hun superieure kwaliteit koffiebonen. Direct van de koffieplantage, vers van de laatste oogst.

Bochica Direct Trade
Voor ons is alleen het gebruik van de Fairtrade certificering niet genoeg. Daarom kopen wij onze koffiebonen rechtstreeks in bij onze koffieboeren. En uniek in de koffiewereld: wij delen onze totale opbrengst met de boeren. Zo laat Bochica zien hoe écht eerlijke koffie de norm in de koffie-industrie kan worden.

Meer informatie
Merk HARIO
Barcode 08720726371131
Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.