Kinti Coffee Light Roast Fairtrade 8x1 kg Filter

€ 200,00 € 183,49
Op voorraad
SKU
280

KINTI Light Roast is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze light Roast heeft een evenwichtig smaakprofiel, light body met lichte tonen van chocolade en citrus.

INTI Light Roast is een single origin koffie, 100% Arabica, die Fairtrade is gecertificeerd en volledig Direct Trade is ingekocht. Onze Light Roast heeft een uitgebalanceerde branding met een subtiel aroma van citrus. Een koffie met een zachte, maar intense smaak.

Ons verhaal
Hoog in het Colombiaanse Andesgebergte ligt La Unión, een gebied binnen de beroemde koffieregio Nariño. Hier zijn onze 200 boeren van koffiecoöperatie Asprounión gevestigd met hun kleinschalige plantages. Wij gebruiken uitsluitend hun superieure kwaliteit koffiebonen. Direct van de koffieplantage, vers van de laatste oogst.

KINTI Direct Trade
Voor ons is alleen het gebruik van de Fairtrade certificering niet genoeg. Daarom kopen wij onze koffiebonen rechtstreeks in bij onze koffieboeren. En uniek in de koffiewereld: wij delen onze totale opbrengst met de boeren. Zo laat Kinti zien hoe écht eerlijke koffie de norm in de koffie-industrie kan worden.

Meer informatie
Merk Kinti Coffee
Barcode 8720726371025
Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.