Moccamaster CDT Grand

€ 329,00 € 271,90
Op voorraad
SKU
39220

De Moccamaster CDT Grand is perfect voor small office gebruik. De CDT Grand brouwt 1,8 liter koffie in 6 minuten; dat staat gelijk aan 14 koppen koffie. Per uur is de capaciteit 115 koppen koffie. De CDT Grand wordt geleverd met een 1,8 ltr thermoskan.

De thermoskan moet correct onder het filter geplaatst worden om het koffiezetten te starten. Dit wordt aangegeven met een apart lampje naast de schakelaar.

Geschikt voor het zetten van 1.8 ltr koffie. Wij adviseren u de thermoskan met heet water voor te verwarmen. Dan blijft de koffie tot 2 uur voldoende warm.

Moccamaster Koffiezetapparaten zijn op dit moment de meest populaire en meest bekend filterkoffieapparaten in de wereld.

Moccamaster producten worden allemaal sinds 1964 in Amerongen met de hand gemaakt en individueel getest. Het is de persoonlijke noot die onze producten uniek maakt.

Waarom een Moccamaster koffiezetapparaat?

alle Moccamaster koffiezetapparaten zijn door het European Coffee Brewing Centre (ECBC) gecertificeerd.
hoogwaardig koperen verwarmingselement
handmade – van de hoogste kwaliteit
zeer snelle een geluidsarme bereiding van de koffie
elk koffiezetapparaat wordt individueel getest
tijdloos design en hoogwaardige materialen
2 jaar garantie voor professioneel gebruik
Optimale zet-temperatuur en zettijd
Bij  92º -96º C  lost het water de aroma-bevattende oliën op, dit geeft een ideale balans tussen zoetheid en bitterheid.

Optimale bewaar-temperatuur
Uw Moccamaster houdt uw koffie op een constante temperatuur van 80º – 85º C

Hoeveel gram koffie per liter?
Bij volle pot van 1,25 liter adviseren wij 60-75 gram koffiepoeder. In het Moccamaster maatschepje (meegeleverd) past 12 gram koffiepoeder.
Koffie is een kwestie van smaak: test u zelf welke koffie in welke dosering u het lekkerste vindt!

Filterkoffie is weer populair. En daar is een goede reden voor: van alle koffiebereidingen bevat filterkoffie het minste cafestol. Dit koffiebestandsdeel verhoogt indirect het cholesterol, waarvan het negatieve effect bekend is. Voor het milieu heeft filterkoffie ook voordelen: minder energiegebruik bij productie en minder afval.

De traditionele filterkoffiemachine met de perfecte koffiesmaak
Moccamaster Koffiezetapparaten zijn op dit moment de meest populaire en meest bekend filterkoffieapparaten in de wereld. Moccamaster producten worden allemaal sinds 1964 in Amerongen met de hand gemaakt en individueel getest.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Moccamaster
Barcode 8712072392205
Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.