Kinti Coffee - Hoge kwaliteit koffie. Grote Impact.

Fairtrade specialty koffie, direct van de koffieboer

Kinti Coffee levert hoge kwaliteit Colombiaanse specialty koffie, 100% Fairtrade en vers gebrand in Nederland. De bonen voor jouw koffie kopen we rechtstreeks in bij familieboerderijen in Nariño, Colombia. We noemen deze manier van inkopen Direct Trade.

Intensieve samenwerking

In directe samenwerking met onze koffiecoöperatie, worden  belangen van de boerenachterban goed behartigd. Zo helpen we onze boeren te verduurzamen en zorgen we voor scholing op koffiegebied, met een eigen koffieschool. Dat betekent nog betere koffie voor jou en een betere toekomst voor hen. Kwaliteit, eerlijkheid en transparantie vormen de kern van onze innovatieve aanpak binnen de traditionele koffie-industrie.

Duurzaamheid

Naast het bieden van hoge kwaliteit, Direct Trade en Fairtrade specialty coffee staat daarom duurzaamheid in de –directe- handelsketen en het realiseren van maximale sociale en economische impact bovenaan onze agenda. Om dit te realiseren werken we ambitieus op een eerlijke en transparante manier, exclusief en op lange termijn samen met onze eigen koffiecoöperatie Asprounión. Waarmee we iedere dag werken aan volledig directe en duurzame supply chain, die zoveel mogelijk circulair is ingericht.

 

Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.