Transparantie en betrouwbaarheid: onze certificeringen op een rij

  1. We committeren ons aan de hoogste standaarden voor duurzame en ethische bedrijfsvoering. En zetten ons in voor een betere toekomst voor iedereen die betrokken is bij de productie van onze koffie.
  2. Als bewijs van onze inzet voor duurzame productie en sociale verantwoordelijkheid, hebben we de volgende documenten op deze pagina gezet:
    Certificeringsdocument van Flocert/Fairtrade.
  3. Als erkend handelaar en verkoper van 100% Fairtrade koffie, is ons certificeringsdocument van Flocert/Fairtrade belangrijk bewijs van ons engagement voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.
  4. We zijn trots op onze samenwerking met Fairtrade en onze inzet om eerlijke handel te bevorderen.
  5. Het certificeringsdocument toont aan dat we voldoen aan de hoogste normen voor ethische bedrijfsvoering en dat we ons inzetten voor een betere toekomst voor de producenten van onze koffie en hun gemeenschappen.

Onze intentieverklaring van Code Sociale Ondernemingen

  1. Kinti BV is per 14-12-2022 opgenomen in het Register Sociale Ondernemingen met de status ‘in aanvraag’. Door het ondertekenen van de intentieverklaring van de Code Sociale Ondernemingen committeren wij ons aan het aanmeldingsproces met als doel opgenomen te worden als deelnemer in het Register.
  2. Wij geloven in transparantie en hopen dat deze documenten onze klanten en stakeholders een duidelijk bewijs tonen van wie we zijn en waar we voor staan.

 

 

Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.