Verzendbeleid

Voor bestellingen vanaf 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS. Tot 50 euro betaald u het verzendtarief van €6,05.

Wij verzenden onze pakketten met PostNL.

Retourbeleid

Wilt u uw aankoop retourneren? Binnen 14 dagen na ontvangst mogen artikelen geretourneerd worden.

Let op dat artikelen die gebruikt of beschadigd zijn niet als retourzending geaccepteerd kunnen worden. Retourzendingen moeten vanzelfsprekend als nieuw verkocht kunnen worden.

Artikelen die geopend zijn geweest en/of gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden. Retourzendingen worden gecontroleerd voordat deze geaccepteerd worden. Mocht een retourzending niet aan de retourvoorwaarden voldoen, behouden wij het recht om niet tot (volledige) retourbetaling over te gaan.

Indien de doos waarin het product is bezorgd en bijgaand beschermmateriaal is weggegooid, dient u zelf een stevige, vervangende doos en beschermingsmateriaal te verzorgen.

De doos met product(en), stuurt u samen met uw persoonlijke gegevens (Naam + adres + postcode + woonplaats + telefoonnummer), bankgegevens (rekeninghouder + IBAN nummer) en het order- en/of bestelnummer (zie uw orderbevestiging per mail) goed verpakt op naar:


Kinti BV
 T.a.v. Kinti Retouren
Rijnzathe 4 – unit 9 (2e etage)
3454 PV De Meern

Zorg dat u de zending voldoende frankeert.

Retourneren is op eigen verantwoordelijkheid. Bewaar uw verzendbewijs daarom, totdat u van ons heeft vernomen dat uw retourzending in goede orde is ontvangen.

De retourzending wordt door ons binnen 5 werkdagen verwerkt. Binnen uiterlijk 14 dagen heeft u het door u betaalde bedrag retour op het IBAN-nummer waarmee u uw bestelling heeft betaald. Indien u heeft betaald op een andere manier dan uw bankrekening, zoals credit card of Paypal, dan verzoeken wij u uw IBAN-nummer aan ons door te geven.

Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.