JURA WE6 Piano Black

€ 1.595,99 € 1.319,00
Op voorraad
SKU
15417

De grootste troeven van de WE-serie zijn de flexibiliteit, esthetiek en de eenvoudige bediening. En uiteraard ook de vergrote capaciteit van het bonenreservoir, de watertank en residubak. Acht klassieke koffiespecialiteiten kunnen heel gemakkelijk worden bereid: met één druk op de knop.

Acht koffieklassiekers met één druk op de knop

Koffie bevordert de creativiteit, de communicatie en verhoogt het welzijn. Dat is de reden waarom JURA de WE-serie heeft ontworpen. “Plug-and-play” met een koffiemachine die mensen in staat stellen om stijlvol van hun favoriete koffievariëteit te laten genieten op de werkvloer. De grootste troeven van de WE-serie zijn de flexibiliteit, esthetiek en de eenvoudige bediening. En uiteraard ook de vergrote capaciteit van het bonenreservoir, de watertank en residubak.

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor koffiespecialiteiten van barista-kwaliteit.
Intelligent Water System (I.W.S.®) met automatische filterdetectie (RFID) terwijl de CLARIS Pro Smart voor een perfecte kwaliteit van het water zorgt.
De aan de voorzijde gepositioneerde toetsen leiden linea recta naar de gewenste koffiespecialiteit. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay spreekt de bediening volledig voor zich.
Acht klassieke koffiespecialiteiten kunnen heel gemakkelijk worden bereid: met één druk op de knop

Meer informatie
Merk JURA
Barcode 7610917154173
Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.