KINTI COFFEE: KOFFIE DIE HET VERSCHIL MAAKT

Kinti Coffee is de ultieme koffie-ervaring voor bedrijven en kantooromgevingen. We bieden koffie van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf en een duurzame benadering van telen en verhandelen voor een betere toekomst.

Waarom kiezen voor Kinti Coffee

 1. Verhoog de waardering: Een tevreden en gewaardeerde medewerker voelt zich meer betrokken bij het bedrijf en levert betere prestaties. Kinti Coffee zorgt voor koffie van topkwaliteit, waardoor uw medewerkers en klanten meer tevreden zijn.
 2. Verhoog de productiviteit: Kinti Coffee biedt koffieoplossingen op maat die bij uw bedrijf passen, zodat u uw medewerkers en klanten kunt voorzien van heerlijke koffie. Dit zorgt voor een betere werkomgeving, waarin medewerkers beter kunnen samenwerken en meer ideeën uitwisselen.
 3. Versterk de merkbeleving: Door duurzame koffie van superieure kwaliteit te serveren, laat u zien dat uw bedrijf verantwoordelijkheid neemt voor een tekomstbestendige bedrijfsvoering. Kinti Coffee is 100% Fairtrade gecertificeerd en biedt transparante toelevering van hoogwaardige koffie.
 4. Totaalontzorging van boon tot kopje: Tijd is geld, en daarom wilt u volledig ontzorgd worden wat betreft de koffievoorziening. Kinti Coffee is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor de zakelijke markt, inclusief koffie, thee, aanverwante artikelen en koffieautomaten van de hoogste kwaliteit

Met Kinti Coffee bent u verzekerd van:

 1. Hoogste kwaliteit koffie met een eerlijk verhaal, van plantage tot kopje.
 2. 100% Fairtrade gecertificeerd en duurzaam geteeld en verhandeld.
 3. Volledig ontzorgd, van boon tot kopje, met onze totaaloplossingen voor bedrijven.
 4. Een breed scala aan koffieoplossingen en aanverwante artikelen.
 5. Koffieautomaten van topkwaliteit, geleverd, geplaatst en onderhouden door onze eigen specialisten

Ervaar de smaak van topkwaliteit koffie zonder verplichtingen

 1. Bij Kinti Coffee begrijpen we dat u niet over één nacht ijs gaat als het om koffie gaat.
 2. Daarom bieden we u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend onze koffie en automaten uit te proberen!
 3. Wij plaatsen een op maat gemaakte proefopstelling bij u op locatie, zodat u en uw medewerkers onze koffie kunnen proeven en beleven.

Neem contact op met Kinti Coffee

Heeft u vragen over onze koffie of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. Ook kunt u ons direct bereiken via onze mobiele nummers. Wij horen graag van u en helpen u graag verder!

Copyright © 2023 Kinti B.V. All rights reserved.